Kis Domonkos Márkot a Magyar Teátrumi Társaság alelnökévé nevezték ki

A Magyar Teátrumi Társaság alelnökévé nevezték ki a Déryné Program igazgatóját, a Jászai Mari-díjas Kis Domonkos Márkot. Az MTT elnökének Vidnyánszky Attilát választották. Az új elnökség mandátuma öt évre szól.

A Magyar Teátrumi Társaság őszi, tisztújító közgyűlését a Magyar Állami Operaház látta vendégül az Eiffel Műhelyház épületében. Kis Domonkos Márk mellett alelnöki kinevezésben részesült Bakos-Kiss Gábor, a Győri Nemzeti Színház igazgatója, Fekete Péter, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ igazgatója, Pataki András, a Kecskeméti Nemzeti Színház művészeti vezetője, valamint Szabó Ágnes, a Gózon Gyula Kamaraszínház igazgatója.

Gratulálunk a kinevezésekhez!

Az ülésen Szabó László, az MTT titkára bemutatta a szervezet elmúlt öt évben végzett munkáját. A közgyűlésen a Budapest Bábszínház felvételéről is döntöttek, immáron 88 tagot számlál az Egyesület. A rendezvényen meghívottként részt vett dr. Karasszon Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium Kultúráért Felelős Államtitkárságának művészeti főosztályvezetője.