Színes programkavalkád az OSZT OFF programjai között, benne a Déryné Társulat produkciójával

Az idei nyár legszínesebb színházi eseménye, az Országos Színházi Találkozó, amelynek OFF programjai között a Déryné Társulat: János vitéz című produkciója is helyet kapott. A színház mellett található parkban családi programok, koncertek és gasztronómiai élmények várják a látogatókat.

A 2024-es Országos Színházi Találkozó, – amely június 10-16. között kerül megrendezésre, Kaposváron – nem csupán egy színházi esemény, hanem ünnep a művészeti sokszínűség és a szakmai közösség számára. Különleges és gazdag élmények várnak azokra, akik részt vesznek az OSZT OFF programokon.

Az egyhetes program alatt a vendégek lenyűgöző és sokszínű művészeti élményeknek lehetnek részesei, amelyeket színházi előadások, élő zenei produkciók és táncelőadások képviselnek. A programkavalkád kiváló lehetőséget kínál a művészi teljesítmények megcsodálására, egyúttal a műfaji és kulturális sokszínűség ünneplésére is. Az esemény gondosan válogatott programjában minden előadás egyedi stílust, témát és hangulatot hordoz magában. Lehetőséget teremt arra, hogy a látogatók különböző kulturális és művészeti megoldásokat fedezzenek fel, miközben örömteli és inspiráló élményekben részesülnek.

Az OSZT OFF programjai Kaposvár különböző városrészeiben is megjelennek és színesítik a kulturális kínálatot. A programsorozatban a Déryné Társulat mellett közreműködik a MATE Rippl-Rónai Művészeti Intézet másodéves színművész szakos hallgatói, a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves prózai színművész szakos hallgatói, a Fővárosi Nagycirkusz művészei, továbbá Hobo, Swing a’la Django, Dánielfy Gergely, Nagy Szilárd és Ragány Misa, Szirtes Edina „Mókus” folk koncerttel várja az érdeklődőket.

Az OFF programok között helyet kapott a Balance Wheel Group jazz zenekar, és Kamarás Iván „Te ott állsz az út végén” című szólóestje, valamint Szecsődi Ferenc hegedűművész és társainak műsora, a Forrás Színház „Kövek” című előadása is. A hétvége kezdetét a Szarka Gyula és Németh Ervin által írt „Tücsöklakodalom” mesekoncert indítja, melyet a Forrás Színház ad elő. A mesejáték kifejezetten a családoknak szól, és felejthetetlen élményeket ígér. Az OFF programokhoz csatlakozott két balatoni helyszín is három előadással a Kultkikötőben. A hét utolsó napján a Szegedi Pinceszínház előadása, a „Négyszögletű kerek erdő” szórakoztatja majd a legkisebbeket, míg az esti órákban a Magashegyi Underground nagyszabású koncertje zárja a programokat.

További információ ITT.